preloader
about-us

Garni hotel Vila Milord Resort

Vila Milord raspolaže s ukupno 32 ležaja raspoređenih u 11 dvokrevetnih soba, tri apartmana i dve de lux sobe. Svaka od naših smeštajnih jedinica odražava miran, nenametljivi klasični stil kako bi naši gosti uživali u privatnosti i opuštajućem ambijentu. Imajući na umu potrebe gosta današnjice, svaka soba je dizajnirana kako bi istovremeno mogli uživati u udobnosti i funkcionalnosti sadržaja. 

 
U komforu naših smeštajnih jedinica uživali su premijeri, ambasadori, konzuli, visoki predstavnici vodećih svetskih kompanija, proslavljeni sportisti, umetnici, glumci „oskarovci“ kao i mnoge druge strane i domaće istaknute ličnosti. Zadovoljni našim uslugama postali su naši verni gosti i okarakterisali nas za najbolji izbor i sinonim luksuznih smeštajnih objekata Palića. 
Osećajte se i Vi privilegovano u našim romantičnim i elegantnim smeštajnim jedinicama, obećavamo nezaboravno provedene trenutke. Brojne usluge i pogodnosti koje su postale standard savremenog hotelijerstva osiguravaju Vam ugodan i bezbrižan boravak. 

 
Gostima su na raspolaganju i sobe za nepušače. 

 
Mogućnost postavljanja do dva pomoćna ležaja bez naknade za decu do 7 godina starosti kao i krevetac za novorođenče (na zahtev). 

Zašto da odaberete nas

Vila Milord je ekskluzivni objekat za odmor koji se nalazi u samom centru turističkog kompleksa Palić koji okružuje prelepo istoimeno jezero. Vila se nalazi u glavnoj aleji na samom prilazu Palićkom jezeru i okružena je sopstvenim parkom sa stoletnjim Platanima koji dostižu svoj puni sjaj u prolećnim i letnjim mesecima. 

Vila je izgrađena krajem 19-og veka (1875.god.) u stilu secesije koja je u potpunosti renovirana i adaptirana po najvišim svetskim standardima ujedno zadržavajući svoju tradicionalnu eleganciju. U duhu tradicionalne atmosfere i sa novom paletom usluga započeta je nova era ugostiteljstva januara 2006. godine.Vila Milord je rezidencijalnog tipa, raspolaže sa 16 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica.  

Ideja vodilja vlasnika Hotela, bila je i ostala da se svi koji dođu kao gosti osećaju u potpunosti kao u svojoj porodici. Toplina kojom hotel odiše mora se doživeti, jer se ne može meriti sa uobičajenim nivoom usluge koji se može očekivati u ostalim objektima sličnog tipa. Kao naš gost Hotela, možete očekivati samo najbolje, jer za nas je najveće zadovoljstvo videti osmeh na vašem licu!. 

Posebnu draž hotelu daju antikvarne umetničke slike, koje ukrašavaju recepcijski hol, koncertni klavir iz sredine XIX veka, kao i drugi dekorativni elementi i nameštaj, koji odišu istorijskim nasleđem iz perioda baroka i secesije. 

Spoljašnji bazeni i prelepi park predstavljaju oazu mira koja će Vas  u potpunosti okrepiti i zaštiti od buke i brzog života koji nas okružuje, dok će Vam Naš sladoled od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka upotpuniti doživljaj hedonizma.Select language