preloader

KONCERT MASSIMO SAVIĆ

Massimo Moreno Savić je hrvatski kantautor, pop i pop rok pevač. Rođen je 06. jula 1962. godine u Puli. Najveći hitovi su: „Sjaj u tami“, „Benzina“, „Samo za tvoje oči“, „Stranac u noći“, „Samo jedan dan “, “ Zar više nema nas“ i mnogi drugi. Ovom prilikom, publika će moći da čuje velike hitove na Letnjoj pozornici, sa početkom u 21 čas.

PREDSTAVA "DRŽAVNI POSAO"

Predstava “Velika reforma” popularnog novosadskog tria biće izvedena 30. avgusta na Letnjoj pozornici na Paliću u 20h. Dejan, Nikola i Dimitrije, osim redovnog TV serijala, ponovo zabavljaju publiku širom sveta živim nastupima.

PREDSTAVA "ĐUROLOGIJA"

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu “Top lista nadrealista“ i “Audicija“, “Đurologija“ donosi jednog novog, drugačijeg a opet prepoznatljivog Đuru koji za 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca i izaziva salve smeha. Vreme: 21h

BERBANSKI DANI

Berbanski dani na Paliću su proslava berbe, ne samo grožđa, već svih plodova koji dospevaju početkom jeseni. Uz zabavni i gastronomski program, organizuje se bazar rukotvorina i mala pijaca prerađevina, meda, voća i naravno vina i rakije.

3. VINSKI MARATON

Vinski maraton je manifestacija koja u karnevalskom duhu spaja trčanje, vino, muziku, gastronomiju i mnogobrojne zabavne sadržaje. Dve trke, Vinska trka od 21 km i Trka uživanja od 10 km pružiće učesnicima jedinstveno iskustvo trčanja kroz prirodu

Odaberite jezik