preloader

Po bilo kom vremenu bazen u zatvorenom sa grejanom vodom (27°C) pruža sva zadovoljstva kupanja. Tenzije će ispariti u infrasauni, dok hidromasažni bazen opušta i revitalizuje (temp.vode 36°C). Radno vreme spa centra od 9č do 21č.

spa

Masaža (trenutno nedostupno)

Relaks masaža je upravo ono na šta njen naziv aludira. To je masaža koja se striktno koristi sa ciljem odmora i relaksacije. Ova masaža nije dizajnirana da ima terapeutski efekat u smislu otkolanjanja hronične boli i nelagodnosti. Masaže možete da zakažete u trajanju od 30 minuta do 60 minuta. Po važećem cenovniku.

spa

Infracrvena sauna

To je sauna napravljena od drveta nordijske omorike u kojoj se zagrevanje vrši pomoću dugih infracrvenih zraka. Infracrveni zraci stvaraju toplotu koja prija našem telu. Prirodan izvor IC zraka je sunce, čiji spektar sadrži 60% ovih zraka. Temperatura u IC sauni se kreće u rasponu od 230 do 260°C što je još jedna prednost za one kojima ne prijaju visoke temperature klasične saune. Boravak u IC sauni je jednokratan i iznosi do 30 minuta. Nakon toga sledi tuširanje, relaksacija i osveženje laganim napicima.

spa

Bazen

Unutrašnji bazen je veličine 7,35X3,60 m i dubine 1,20m. Obložen je specijalnom folijom na bazi nanotehnologije koja eliminiše postojanje bakterija i održava vodu u tehnološki ispravnom stanju. Temperatura vode se održava između 26 i 28 stepeni.

spa

Đakuzi (NIJE U FUNKCIJI)

Hidromasažna kada sa turbomasažerima, 4 sedeća i 1 ležeće mesto, posebni prečistač koji 24 časa prečišćava vodu. Temperatura se održava od 36-38 stepeni.

spa
Spa & Relax
Spa & Relax
spa
Spa & Relax
spa
Spa & Relax

Select language