preloader

Po bilo kom vremenu bazen u zatvorenom sa grejanom vodom (27°C) pruža sva zadovoljstva kupanja. Tenzije će ispariti u infrasauni, dok hidromasažni bazen opušta i revitalizuje (temp.vode 36°C). Radno vreme spa centra od 9č do 21č.

spa

Masaža

Relaks masaža je upravo ono na šta njen naziv aludira. To je masaža koja se striktno koristi sa ciljem odmora i relaksacije. Ova masaža nije dizajnirana da ima terapeutski efekat u smislu otkolanjanja hronične boli i nelagodnosti. Masaže možete da zakažete u trajanju od 30 minuta do 60 minuta. Po važećem cenovniku.

spa

Infracrvena sauna

To je sauna napravljena od drveta nordijske omorike u kojoj se zagrevanje vrši pomoću dugih infracrvenih zraka. Infracrveni zraci stvaraju toplotu koja prija našem telu. Prirodan izvor IC zraka je sunce, čiji spektar sadrži 60% ovih zraka. Temperatura u IC sauni se kreće u rasponu od 230 do 260°C što je još jedna prednost za one kojima ne prijaju visoke temperature klasične saune. Boravak u IC sauni je jednokratan i iznosi do 30 minuta. Nakon toga sledi tuširanje, relaksacija i osveženje laganim napicima.

spa

Bazen

Unutrašnji bazen je veličine 7,35X3,60 m i dubine 1,20m. Obložen je specijalnom folijom na bazi nanotehnologije koja eliminiše postojanje bakterija i održava vodu u tehnološki ispravnom stanju. Temperatura vode se održava između 26 i 28 stepeni.

spa

Đakuzi

Hidromasažna kada sa turbomasažerima, 4 sedeća i 1 ležeće mesto, posebni prečistač koji 24 časa prečišćava vodu. Temperatura se održava od 36-38 stepeni.

spa
Spa & Relax
Spa & Relax
spa
Spa & Relax
spa
Spa & Relax

Select language